Céginformációk

 

 

Cégünk, 2000. évi megalakulása óta fordítási, lektorálási, tolmácsolási feladatokat lát el. A vezetők és az iroda munkatársai már sok évet töltöttek el a fordítás és tolmácsolás területén, jártasságukat sokak számára kedvezően kamatoztatták már. Főállású munkatársainkon kívül több száz fordító van adattárunkban, szakterületek és nyelvek szerint csoportosítva. Magasan képzett, nyelvterületen több évet eltöltött, illetve anyanyelvi fordítókkal, tolmácsokkal dolgozunk. Nem számolunk fel sürgősségi díjat, így a leadott anyagokat (annak terjedelmétől függően) a lehető legrövidebb idő alatt készítjük el. Igény esetén már a megrendelés napján elkészítjük a kért dokumentumot.

 

Cégünk vállalja különböző adathordozóról való letöltést (Floppy, CD, DVD, Blu-ray, Pendrive, E-mail, Tárhelyekre feltöltött anyagok), de anyagait elkészítjük hangkazettáról, videóról, stb. is. A kész anyagot tükör-fordításban, az eredeti képekkel, ábrákkal is elkészítjük, kérésének megfelelően. Vállaljuk szakmai konferenciák több nyelvű szinkron-tolmácsolását, a berendezések beszállításával együtt is.

 

Megértjük és teljesítjük megrendelőink elvárásait és ezáltal partnereink is megérthetik üzletfeleiket és megértethetik magukat a világ bármely táján. Cégünk hosszú távú együttműködésre törekszik, melynek alapja a minőség és a rugalmasság, a megrendelők igényeinek maradéktalan kiszolgálása a lehető legjobb ár/érték arány biztosításával. Azt, hogy megfelelünk ennek a kihívásnak megrendelőink (ügyfeleink) igazolhatják. Ügyfélkörünk a megalakulás óta folyamatosan bővül, ami ezen a kiélezett piacon csakis az egyedi feltételeket is kielégítő szolgáltatás-struktúrával érhető el.